Εταιρική Δωρεά

Ο προσκοπισμός είναι η μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση παγκοσμίως, με πάνω από 20.000 μέλη στην Ελλάδα. Σκοπό έχει την διαπαιδαγώγηση των νέων με αρχές και αξίες ζωής, την επαφή των νέων με το φυσικό περιβάλλον και την προστασία αυτού, με απώτερο στόχο τη δημιουργία υγιών, χαρούμενων και χρήσιμων πολιτών για το μέλλον. Για να μπορούμε να επιτελούμε το εθελοντικό μας έργο και να καλύπτουμε τα λειτουργικά μας έξοδα (λογαριασμοί, ενοίκιο, υλικά δράσεων και κατασκηνώσεων, επιδιορθώσεις κ.λπ.) στηριζόμαστε στις συνδρομές των μελών μας, σε χορηγίες φίλων του προσκοπισμού και σε δραστηριότητες οικονομικής ενίσχυσης που διοργανώνουν οι γονείς των μελών μας. Δεδομένου των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας, αυτή την χρονιά, δεν ήταν εφικτό να διοργανώσει δράσεις για την οικονομική ενίσχυση του Συστήματος.

Εν όψει όμως των φετινών κατασκηνώσεων, τις οποίες κανένα μέλος μας δεν πρέπει να χάσει για οικονομικούς λόγους, προχωράμε σε μία δράση συλλογικής χρηματοδότησης (crowdfunding) για την ενίσχυση των φετινών κατασκηνώσεων του Συστήματος. Σε αυτή την δράση καλούμε όποια εταιρεία επιθυμεί να συνεισφέρει, κάνοντας μια δωρεά. Η δράση αυτή θα διαρκέσει από τον Ιούνιο 2021 μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2021.  Όλες οι δωρεές θα διατεθούν για την κάλυψη εξόδων των κατασκηνώσεων, ώστε να διατηρηθεί στο χαμηλότερο δυνατό ποσό η φετινή συμμετοχή των μελών μας. 

Οι δωρεές από εταιρείες μπορούν να καταβληθούν εύκολα και με ασφάλεια μέσω του νέου ειδικά σχεδιασμένου για την δράση αυτή site μας: www.2spa.gr (για ποσά έως 200€) ή μετά από επικοινωνία με τους: Ράλλη Ηρώ – Αρχηγό Συστήματος (6976005566 – 2amarousiou@sep.org.gr) ή Ράμμο Γιώργο – Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (για ποσά μεγαλύτερα των 200€). 

Εμείς με την σειρά μας θα προβάλουμε την εταιρεία σας στο site μας και στα δελτία τύπου που θα βγάλει το σύστημα στα τοπικά μέσα και social media, ή/και με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε κατόπιν συμφωνίας. Επιπλέον, θα λάβετε μόλις ολοκληρωθεί η δράση, ένα από τα μοναδικά περιορισμένου αριθμού αναμνηστικά ενθύμια του Συστήματος!